Skibets festlige Take Away Nytårsmenu
 
4 retter pr. couvert kr. 355,-
 
 
 
Gastronomisk assistance nytårsaften
 
Lad Prinses Juliana hjælpe med det gastronomiske på nytårsaften.
Menuen er klargjort og lige til at anrette og der medfølger en
udførlig skriftlig vejledning (se også videoer i bunden af siden)
,
så alt er lige til at gå til...

Nemmere kan det ikke være at imponere dine gæster på årets sidste aften.
Kan forudbestilles og forudbetales på skibet eller
bestilles online senest d. 28/12 via linket her:
 
 
(Bestilling og antal er bindende og kan ikke ændres).
 
Din bestilling skal afhentes på skibet den 31/12 2020 mellem kl. 10-13.
Husk at tjekke at alt er i kassen.
 
 
***
 
 
4-retters Take Away Nytårs Menu:

APPETIZER: Laks
Rørt varmrøget laks med maltcrumble og urter.
 
 
 
 
FORRET: Jordskokkesuppe & torsk
Jordskokke serveret med bagt torsk, vacuumsyltede æbler og urter.
 
 
 
HOVEDRET: Oksemørbrad
serveret med gulerodspuré, confiteret persillerod, bagte forårsløg,
grøn olie med persille og citron. Hertil pommes Anna og okseglace.
 
 
 
DESSERT: Gateau Marcel - dobbelt chokoladekage
serveret med chokoladecrumble, hjemmelavet vaniljecreme og syltede solbær.
 
 
4 retters Nytårsmenu 
pr. couvert kr. 355.-
Inkl. emballage, pakning og udførlig vejledning.
Ekskl. online bestillingsgebyr.
 
 
 
***
 
Mulighed for ekstra tilkøb til menuen:
 
3 slags oste
serveret med hybenkompot samt knækbrød
Pr. couvert kr. 75,-
 
 
Kransekage
til kaffen eller champagnen kl. 24.00
Pr. couvert kr. 40.-
 
 
***
 
 
Vine der passer til Nytårs Menuen:
 
Vi tilbyder også specielt gode "Ta' med" vinkøb,
som kan købes på skibet når du henter maden.
 
 
 
 
Velbekomme og godt nytår ønskes fra alle os ombord!
 

 
Sådan anretter du forretten:
 
 

 
Sådan anretter du hovedretten:
 
 

 
Sådan anretter du desserten: