Få vore Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores Nyhedsbreve: Vi trækker lod hver måned om en gratis Gourmetmiddag for 2. Vinderen får direkte besked...

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

             Find os på Facebook

 

Mad ud af huset /

Diner Transportable

 

Klik på ovenstående Fest & Selskabskort for at se hvad vi kan tilbyde.
 
 
Restaurant Prinses Juliana er dig også gerne behjælpelig med "mad ud af skibet".
På trods af vores specielle fysiske rammer vil vi også gerne hjælpe dig med at forkæle familien og vennerne hjemme i privaten. Derfor har vi opstartet vores ”mad ud af skibet” - også traditionelt kaldet Diner Transportable.

Vores menuer vil blive pakket praktisk ned, og der vil medfølge en skriftlig vejledning så du kan føle dig tryg når maden skal færdigtilberedes og anrettes i hjemmet eller i virksomheden.
 
Skulle du alligevel føle at du mangler lidt professionel hjælp på den store dag, så ”udlejer” vi gerne en dygtig kok og evt. tjener til dig på festdagen. Så kan du læne dig tilbage i stolen og se maden blive tilberedt og serveret med samme høje standard som ombord på Prinses Juliana.

Vinene hjælper vi også gerne med, hvis du måtte have brug for hjælp til at sætte vine til menuerne. Ombord på ”det gode skib” kan de rigtige vine købes til meget rimelige priser.

Drejer det sig om konfirmation, fødselsdag, jubilæum eller måske noget helt tredje der skal fejres, så kontakt os og få en uforpligtende snak om menuforslag og priser mv..

Vi har sammensat nogle få forslag - men disse kan ændres - helt efter dine ønsker.

 

BEMÆRK VENLIGST!
Leveringsgebyr i Aalborg kr. 150,-
Leveringsgebyr udenfor Aalborg kr. 300,-
Depositum for lån af service kr. 500,- Beløbet returneres når vi får al service retur.
Udlånt service skal leveres tilbage rengjort.
 
 
Prinses Juliana